<h2> </h2><p>Είμαστε η σύγχρονη λύση στην οδοντοτεχνική. Με καταρτισμένους τεχνολόγους συνεργάτες στον τομέα της οδοντοπροσθετικής...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.odontotexnitis.com.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Εμφυτεύματα

 Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε οδοντικά εμφυτεύματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Όταν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο δόντι που λείπει, τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι η καλύτερη λύση όσον αφορά το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα το οποίο είναι εφάμιλλο με την αίσθηση και λειτουργία των φυσικών δοντιών. Είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η σύγχρονη προσθετική οδοντιατρική σε αυτόν το τομέα.

Τα εμφυτεύματα δοντιών εμφανίζουν σημαντικά πλεονεκτήματα, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, σε σχέση με εναλλακτικές μεθόδους όπως οι γέφυρες και οι τεχνητές οδοντοστοιχίες. Το κυριότερο πρόβλημα για την επιλογή τους είναι το σχετικά υψηλότερο αρχικό κόστος θεραπείας, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τα εμφυτεύματα μπορεί να αποδειχθούν σαν οικονομικότερη λύση σε βάθος χρόνου.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μία τεχνητή ρίζα από τιτάνιο που τοποθετείται χειρουργικά στην γνάθο στη θέση ενός χαμένου δοντιού και να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως μία σταθερή βάση για να υποστηριχθεί μια οδοντιατρική αποκατάσταση. Ο κύριος στόχος κατά την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων είναι να επιτευχθεί άμεση στενή επαφή με το περιβάλλον οστό της γνάθου. Αυτό δημιουργεί την απαραίτητη αρχική σταθερότητα, η οποία με την πάροδο του χρόνου ολοένα ενισχύεται από την περαιτέρω ανάπτυξη του οστού γύρω από το εμφύτευμα (οστεο-ενσωμάτωση). Τα οδοντικά εμφυτεύματα κατασκευάζονται από τιτάνιο, επειδή το τιτάνιο έχει την ικανότητα να ενσωματώνεται βιολογικά με το οστό.

Ένα οδοντικό εμφύτευμα αποτελείται από 3 κύρια μέρη:
    Το εμφύτευμα: Είναι ένα κυλινδρικό εξάρτημα κατασκευασμένο από βιο-συμβατό υλικό όπως το τιτάνιο, και προσομοιάζει με βίδα. Το εμφύτευμα έχει σπείρωμα εξωτερικά και είναι επικαλυμμένο με ειδικά υλικά που υποβοηθούν την οστεο-ενσωμάτωση. Αντικαθιστά το μη ορατό τμήμα του δοντιού που βρίσκεται κάτω από τα ούλα παίζοντας το ρόλο της ρίζας του δοντιού.
    Το κολόβωμα: Το εξάρτημα αυτό τοποθετείται στην κορυφή του εμφυτεύματος και χρησιμοποιείται για τη συναρμογή του εμφυτεύματος με την προσθετική αποκατάσταση. Σε ορισμένους τύπους εμφυτευμάτων το κολόβωμα δεν είναι ένα ξεχωριστό εξάρτημα, αλλά αποτελεί εξαρχής τμήμα του εμφυτεύματος.
    Η στεφάνη: Είναι η προσθετική αποκατάσταση (στεφάνη ή αλλιώς 'θήκη') που αντικαθιστά το ορατό μέρος του δοντιού και έχει το σχήμα, το χρώμα και το μέγεθος του φυσικού δοντιού που λείπει.
 

 

 


Σταθερό:   2104933520

Κινητό:     6976494970